Hieronder presenteren wij u een combinatie van authentieke en vernieuwde gerechten uit de Chinese, Thaise en Japanse keuken. Moderne kooktechnieken waarbij dagverse producten en kruiden worden gebruikt. In ons concept wordt geen onderscheid gemaakt tussen voor en hoofdgerechten. U kunt zelf eindeloos combineren. Deze gerechten worden in gangen geserveerd.
Sushi en Sashimi 特 壽司和生魚片 價 | ||
| ||
Sashimi mix van 5 soorten | 22 | |
Sashimi duo van zalm en tonijn (10 plakjes) | 17 | |
Sushi en Sashimi mix (1 persoon) met misosoep | 21 | |
4 soorten sashimi van 2 plakjes, 4 stuks sushi, zeewier | 15 | |
Sushi mix 7 stuks verschillende soorten sushi’s |
Zen Specials 每日特價 | ||
| ||
OesterGestoomd en afgeblust met soya en zwarte bonen | 4 | |
CoquilleGestoomd en afgeblust met soya, knoflook, lente-ui en glasnoodles | 7 | |
Wan tan Soepheldere bouillon met dumplings van vlees en seizoensgroenten | 8 | |
Tartaar van tonijn (koud)Gemarineerd met soya en sasamolie | 12 | |
Rainbow kani saladeFrisse salade van 3 verschillende soorten sashimi (zalm, tonijn en zeebaars) en krab | 12 | |
Thai beef saladeSalade van gegrilde Angusbeef en Thaise knoflookdressing | 15 | |
Heung so garnalenGarnalen licht gefrituurd in kataifideeg met een dressing van sesam | 15 | |
Wagyu beef (+/- 70g)"Kaviaar" onder het rundvlees, exclusief en van zeer hoge kwaliteit. Licht gebakken op de teppenyaki. | 29 | |
Fu pakLicht gepaneerde ossenhaaspuntjes met gekarameliseerde cashewnoten en honing-pepersaus | 23 | |
Zeetong (+/- 320g)Gebakken met champignons, uitjes en soya | 23 | |
Verse kreeft (halve)Gewokt met gember en lente-ui op een bedje van Japanse noodles | dagprijs |
4 gangen - vanaf 2 personen
29 p.p.
Misosoep met soyabonen
*
Califonia handroll
*
Sashimi en Nigiri moriawase
*
Inside-out specials (8 stuks p.p.)
*
Japanse thee
Inside out rolls | ||
| ||
Per 4 | Per 8 | |
Softshell crab | 10 | 18 |
Tempura ebi | 9 | 16 |
Crunchy zalm | 9 | 16 |
California | 8 | 14 |
Zalm Avocado | 9 | 16 |
Spicy Tuna | 9 | 16 |
Grilled unagi | 9 | 18 |
Mangu Tuna | 9 | 18 |
Salmon Cheese | 9 | 18 |
Flamed entrecôte | 10 | 18 |
Maki - Zalm, Tonijn, Avocado, Komkommer | 6st | 5,75 |
Nigiri sushi’s - Zalm, Tonijn, Zeebaars, Garnaal, Omelet | 2st | 5,75 |
Nigiri sushi’s - Paling gegrild | 2st | 5,75 |
Nigiri sushi’s - Flamed Salmon | 2st | 5,75 |
Starters Asian bites / Dim Sum 點心 | ||
Ha kau | 3st | 5,5 |
Sieuw mai | 3st | 5,25 |
Heung sai kau | 3st | 6,75 |
Mini loempia | 4st | 3,5 |
Cantonese pangsit | 4st | 8,25 |
Garnalen toast | 4st | 8,25 |
Kip loempia | 4st | 6,5 |
Nam kuen | 4st | 6,5 |
Chicken wings | 6st | 12 |
Starters Asian bites / Fingerfoods | ||
Chukawakame - gemarineerde zeewier | 5 | |
Edamame - Japanse soyaboontjes (gezouten) | 5 | |
Misosoep - en edamame | 7 | |
Spieringvisjes - krokant gebakken met terriyakisaus | 7 | |
Yakitori - spiesje van kip met terriyakisaus | 2st | 6 |
Yaki beef - spiesje van beef met terriyakisaus | 2st | 7 |
Gyoza - gestoomd pasteitje met kip | 3st | 7 |
Ebi furai - gefrituurde garnaal in een paneerjasje met chilisaus | 2st | 6 |
Tsukune - kipgehaktballetjes aan een spies | 2st | 6 |
Main course 頭盤 | ||
| ||
Eenden flensjes - flensjes gevuld met krokante eend | 15 | |
Lemon chicken - krokante kipstukjes met citroendressing | 18 | |
Sizzling beef - Angusbeef met zwarte peper geserveerd op een hete plaat | 23 | |
Peking eend - geroosterde pekingeend en hoisin saus | 19 | |
Zeebaars - gestoomd met gember en lente-ui, afgeblust met soya | 15 | |
Grote gamba’s - licht gepaneerd, gewokt met 5 kruiden, pepertjes en knoflook | 19 | |
Three in harmony - harmonische combinatie van kip, beef en gamba’s, gewokt met licht pikante Szechuan saus | 23 | |
| ||
Usuyaki - ribeye rolletje met knoflook en lente-ui | 13 | |
Kip terriyaki - kippendijenfilet bereid op de teppanyaki | 14 | |
Zalmfilet teppan - zalm gebakken op de teppanyaki | 15 | |
Tempura ebi mix - garnalen en groenten in een dun beslag van tempura | 15 | |
ZEN Tempura rockshrimps - garnalen in tempura met een saus van Japanse cocktail, sake en 7-spices | 23 | |
Tonijnsteak - dunne plakjes tonijn, rose van binnen, licht geschroeid en afgeblust met een dressing van Japanse gember | 21 | |
Teppan ossenhaas - Angus beef bereid op de teppanyaki geflambeerd met cognac | 15 |
Bijgerechten 小菜 | ||
| ||
Yaki Meshi (gebakken rijst) | 4,5 | |
Chow Mien (dunne mie) | 4,5 | |
Sizzling beef - Angusbeef met zwarte peper geserveerd op een hete plaat | 23 | |
Peking eend - geroosterde pekingeend en hoisin saus | 19 | |
Lotus fan | 5,5 | |
Yaki Udon | 5,5 | |
Chow Tjoy | 4 | |
Shanghai Pakchoy | 7 |
Maak kennis met Zen restaurant Lounge, een fusion restaurant die de Oosterse keukens uit Japan, China en Thailand met elkaar combineert. Dit resulteert in het bovenstaand menu vol heerlijk oosterse gerechten. Heb je zin in sushi, dim sum, Chinees, Japans, Thais of een combinatie? Laat je verleiden door Zen Restaurant Lounge in Bennebroek.
![]() | ![]() | ![]() |
CONTACT INFORMATIE | SCHRIJF EEN RECENSIE OF BEKIJK WAT ANDEREN SCHREVEN ____ Heeft u genoten van onze service en Aziatische keuken specialiteiten? Deel uw ervaring met anderen op een van de volgende websites en wie weet verassen wij u met iets speciaals op uw volgende bezoek | OPENINGSTIJDEN |